Beste voedingsbh voor grote maten ✔️ Voedingsbeha 2024

voedingsbh

Veel vrouwen willen graag hun kindje borstvoeding geven. Afgezien van alle technische apparaten, zijn er ook producten die het borstvoeding geven wat gemakkelijker maken. Zo kan je denken aan een voedingsbeha. Niets is vervelender dan je kindje horen huilen en snel borstvoeding willen geven, maar je telkens helemaal moeten uitkleden. Daarom zijn er speciale voeding beha’s ontworpen. Deze beha’s hebben bij elke cup een speciaal klepje, waardoor jij niet helemaal je beha hoeft uit te trekken.

Voedingsbh voor het kolven!

Naast deze bovengenoemde voedingsbeha’s, die ervoor zorgen dat het voeden van je kindje veel sneller en gemakkelijker gaat, bestaan er ook speciale kolfbeha’s. Door middel van deze beha’s kan jij het kolfapparaatje aan de beha hangen en ondertussen iets anders gaan doen! Luxe hé?!

Voedingsbeha wassen en drogen

Om ervoor te zorgen dat je voedingsbeha zo lang mogelijk meegaat, kan je ervoor kiezen om je beha met de hand te wassen. Natuurlijk snap ik dat je eigenlijk geen zin hebt om telkens je beha met de hand te wassen…Gelukkig kan je de voedingsbeha ook prima in de wasmachine doen. Hiervoor is het wel heel erg aan te raden om je voedingsbeha in een waszakje te wassen. Op deze manier blijft de voedingsbeha mooi en blijven de cups in model. Een goed waszakje is het waszakje van Brabantia. In de set van Brabantia zitten twee kleine waszakjes van 33×25 cm en 1 groot waszakje van 45×33 cm. Het waszakje heeft een ritssluiting waardoor het waszakje niet opeens kan openschieten!

Beste voedingsbh van 2024 (Top5)

 

#1. De Medela zwangerschaps- en voedingsbeha

Deze zwangerschaps- en voedingsbeha van Medela is speciaal voor jou gemaakt om het borstvoeding geven wat comfortabeler te maken. De beha is gemaakt van een speciale stretch stof (Nylon), zodat je borsten niet worden afgekneld en de beha zich helemaal aanpast aan jouw lichaam! Bovendien heeft de beha geen naden, waardoor er geen scherpe randjes aan de beha kunnen zitten. Door middel van de clip kan je gemakkelijk de beha openen en je kindje voeden.

Voordelen
 • De beha is speciaal gemaakt van een zeer rekbare stof en zit hierdoor zeer
  comfortabel
 • De beha is in meerdere maten beschikbaar: van S tot en met maat XL
 • De beha is met 1 hand te openen door de handige sluiting
Nadelen
 • De beha is alleen leverbaar in wit of zwart
 • De beha kan niet meegroeien

#2. De meegroei beha van Carriwell

Deze voedingsbeha van Carriwell is speciaal gemaakt voor jouw lichaam tijdens je zwangerschap en je borstvoedingsperiode. In deze periodes verandert je lichaam voortdurend en dus ook je borsten. Vaak wanneer de melkproductie op gang komt, worden je borsten ook wat groter (er zit immers meer melk in je borsten).

Het is natuurlijk niet fijn als je telkens een andere voedingsbeha moet kopen! Deze voedingsbeha van Carriwell is een meegroeibeha en dat betekent dat de beha groter en kleiner kan worden. Dit komt door de speciale padding van de beha en de zeer flexibele stof. Bovendien wordt er bij de beha een gratis beha-verlenger meegeleverd. Op deze manier kunnen niet alleen de cups groter worden, ook kan de omvang groter worden gemaakt!

Voordelen
 • De beha is speciaal gemaakt voor borsten die in omvang snel veranderen, de beha kan tot wel twee cupmaten groter worden, zónder dat de ondersteuning afneemt of de beha gaat knellen
 • De beha is in meerdere maten beschikbaar: van S tot en met maat XL
 • De beha is zeer gemakkelijk te openen door het haakje vooraan de beha los te
  maken
Nadelen
 • De beha is alleen leverbaar in wit of zwart.

#3. De Noppies voedingsbeha Honolulu Supreme Comfort

Deze voedingsbeha van Noppies is supercomfortabel en wordt in échte behamaten geleverd. In tegenstelling tot veel andere voedingsbeha’s waarbij de maatvoering wordt veralgemeniseerd (zo worden er maten van S tot en met XL geleverd), worden deze Noppies voedingsbeha’s in cupmaten geleverd.

Op deze manier kan je precies de juiste behamaat kopen afhankelijk van je cup én omvang! Zo zit je niet met het probleem dat de cup véél te groot is, maar de omvang veel te klein of andersom. De beha is leverbaar van maat 70B tot en met maat 90G. En daar blijft het niet bij: de beha is ook leverbaar in de kleur lichtroze! Zo zit je niet vast aan de saaie kleurtjes zoals zwart en wit, maar kan je ook wat afwisseling in je kast creëren.

Voordelen
 • De beha is leverbaar in echte cupmaten
 • De beha is in meerdere kleuren beschikbaar: zwart, wit én roze
 • De beha is met gemakkelijk te openen doordat je de cups gemakkelijk kan omvouwen. Je kan de cups vervolgens weer gemakkelijk vastzetten door middel van
  de clips
 • De beha heeft een ‘cut-out’ en een strikje, waardoor de beha er net wat sexyer uitziet dat de standaard voedingsbeha

 

Nadelen
 • De beha kan niet meegroeien

#4. De Prénatal voedingsbeha

Word je gek van al die saaie voedingsbeha’s die maar uit 1 kleur bestaan? Dan is deze Prénatal voedingsbeha perfect voor jou! Deze grijze voedingsbeha van Prénatal heeft een supervrouwelijke en sexy uitstraling doordat de beha een bloemenprintje heeft en in het midden een zwart strikje heeft. Bovendien is de beha padded en heeft de beha voorgevormde cups. De beha is van superzacht materiaal gemaakt en beschikt bovendien over een beugel, zodat je borsten en goed in blijven zitten. De voedingsbeha is gemakkelijk te openen door het clipje aan de voorkant. De beha bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan. Net zoals de Noppies voedingsbeha, heeft ook deze beha van Prénatal een echte cupmaat. Zo is deze beha beschikbaar van maat 75B tot en met maat 90E.

Voordelen
 • De beha is leverbaar in echte cupmaten
 • De beha ziet er supervrouwelijk uit door de bloemenprint en het strikje op de beha
 • De beha is makkelijk te openen door het clipje aan de voorzijde
 • De beha heeft een beugel en voorgevormde cups

 

Nadelen
 • De beha kan niet meegroeien

Prenatal voedingsbh tip

 • Bij de Prénatal voedingsbeha kan je een bijpassende slip kopen om het plaatje compleet te maken
 • De bijpassende slip heeft hetzelfde bloemenprintje en ook een strikje aan de voorzijde
 • De slip heeft een kanten randje en is ook gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan
 • De slip is verkrijgbaar van maat S tot en met maat XL

#5. De Medela Easy Expression Bustier beha

Deze beha van Medela is er speciaal voor gemaakt om het jou tijdens je kolfpauzes wat comfortabeler te maken! Zo heeft deze beha een speciale opening aan de voorzijde, aan beide cups, waaraan jij het kolfapparaat kan hangen. Hierdoor kan jij tijdens het kolven met een gerust hart iets anders gaan doen. De beha en het apparaat doen al het werk!

De beha is strapless en heeft een speciale antislip strip, zodat de beha niet naar beneden zakt tijdens het kolven of tijdens het dragen.  De beha gaat heel gemakkelijk aan en uit doordat de beha is voorzien van een rits aan de voorzijde.  De beha is gemaakt van 93% katoen en 7& elasthaan. Deze beha werkt het beste met de dubbele elektrische borstkolf van Medela

Voordelen
 • De beha zorgt ervoor dat jij tijdens het kolven iets anders kan gaan doen
 • De beha is enorm comfortabel en elastisch en gaat open en dicht door middel van een rits
 • De beha is in meerdere maten beschikbaar: van S tot en met maat XL
Nadelen
 • De beha is alleen leverbaar in zwart en wit
 • De beha is niet te gebruiken op alle kolfapparaten.